Показали субфлагман Realme з Snapdragon 870

Минулого тижня відомий мережевий інформатор Digital Chat Station повідомив про плани Realme випустити смартфон з Snapdragon 870. Він не став називати ім’я новинки, але є ймовірність, що вона дебютує як Realme X9 Pro. Принаймні, ходять чутки, що ця модель вийде саме з субфлагманським чіпом Qualcomm. І ось сьогодні на сайті регулятора TENAA з’явилися зображення майбутньої новинки

Realme не знаходиться серед тих компаній, хто задає тон в дизайні пристроїв. Вона вважає за краще наслідувати і не виділятися з натовпу. Ось і на цей раз дизайнери компанії спроектували смартфон, який має схожість з іншими пристроями на ринку. На цей раз вони надихалися апаратами лінійки Oppo Reno 6 і навіть можна побачити відсилання до екстер’єру флагмана OnePlus 9. Схожість новинки з іншими смартфонами простежується, насамперед, в оформленні основної камери.

На лицьовій панелі встановили екран з вигнутими боковими крайками діагоналлю 6,55 дюймів. Матриця AMOLED, частота оновлення складає 90 Гц плюс FullHD +. У числі характеристик смартфона згадується акумулятор на 4500 мАг зі швидкою 65-ватною зарядкою. Можна чекати, що він запропонує оперативну пам’ять стандарту LPDDR5 і флеш-накопичувач UFS 3.1.





ІНШІ НОВИНИ