Новий iPad mini стане зменшеною версією iPad Air і навіть отримає мініатюрний Apple Pencil

Авторитетний інсайдер і YouTube-блогер Джон Проссер поділився ексклюзивними рендерами майбутнього планшета Apple iPad mini 6-го покоління.

Проссер стверджує, що мініатюрний планшет дійсно отримає редизайн в стилі нового iPad Air з тонкими рамками, плоскими гранями і кнопкою живлення зі сканером Touch ID.

Блогер зазначив, що цю інформацію раніше надав Марк Гурман з Bloomberg, який помиляється рідше Проссера, тому сумнівів у дизайні бути не повинно. До речі, габарити iPad mini 2021 року – 206,3×137,8×6,1 мм.

Крім того, iPad mini 6 отримає чіпсет A14 Bionic і порт USB-C замість Lightning, як у iPad Air 4. Ще один інсайд – на жаль, Мінька вийде тільки в трьох стандартних кольорах: сріблястому, космічному сірому і золотистому.

Цікаво, що раніше засвітився на фото Apple Pencil 3-го покоління насправді є зменшеною версією стилуса для нових iPad Pro. Про це свідчить порівняння габаритів двох фотографій Pencil.

За словами Проссера, зменшений Apple Pencil створений спеціально для iPad mini 6.

Як завжди, інсайдер отримав живі знімки робочого прототипу гаджета від співробітника Apple і створив рендери на їх основі, щоб убезпечити своє джерело.

Очікується, що Apple представить новий iPad mini восени 2021 року.





ІНШІ НОВИНИ