Apple Watch Series 8 навчаться визначати рівень глюкози і алкоголю в крові

Джерела видання Bloomberg розповіли, чого чекати від нових моделей Apple Watch. Причому, вони розкрили особливості не тільки сьомого покоління Apple Watch, яке побачить світ восени цього року, а й восьмого покоління, яке з’явиться на ринку в наступному році. Але про все по порядку.

За даними інсайдерів, Apple Watch сьомого покоління будуть представляти собою проміжне оновлення між Apple Watch Series 6 і Apple Watch Series 8. Нові навушники отримають більш тонкі рамки навколо дисплея, удосконалене покриття екрану і оновлену підтримку бездротового надширокосмугового зв’язку UWB.

Що ж стосується Apple Watch восьмого покоління, то вони отримають куди більше нововведень. По-перше, вони навчаться вимірювати артеріальний тиск користувача. По-друге, зможуть визначати рівень кисню в крові. По-третє, отримають функцію визначення рівня алкоголю в крові і ступінь алкогольного сп’яніння. Також джерела кажуть, що Apple встановить в нові смарт-годинники спеціальний датчик для визначення температури тіла. Крім базової моделі Apple Watch Series 8 у 2022 році Apple випустить оновлену модель Apple Watch SE і спеціальну версію в корпусі підвищеної міцності для користувачів, що займаються екстремальними видами спорту.

Варто зазначити, що про появу в Apple Watch датчика для неінвазивного визначення рівня глюкози в крові, джерела говорять вже не перший рік. Ця функція дозволить користувачам з діабетом контролювати цукор без забору крові з пальця. Це буде простіше і зручніше.





ІНШІ НОВИНИ