Samsung Galaxy S20 FE отримає швидку зарядку на 25 Вт

Днями корейські ЗМІ повідомили, що Samsung був змушена скасувати запуск Galaxy S21 FE через виробничі проблеми і дефіцит мікросхем. Але Samsung поспішила спростувати ці чутки, зазначивши, що майбутнє так званого народного флагмана ще не вирішено. І, схоже, спадкоємець торішнього Samsung Galaxy S20 FE все-таки з’явиться на ринку. Він уже пройшов обов’язкову сертифікацію в Китаї, отримавши схвалення місцевого регулятора 3C.

Samsung Galaxy S21 FE з модельним номером SM-G9900 і його зарядний пристрій Samsung EP-TA800 засвітилися в базі даних 3C. Там зазначено, що блок живлення має потужність 25 Вт, а значить, новий смартфон буде підтримувати швидку зарядку на 25 Вт. Для порівняння, торішній Samsung Galaxy S20 FE поставляється із зарядним пристроєм потужністю 15 Вт, що дістався йому від Samsung Galaxy S10.

Як очікується, Samsung Galaxy S21 FE, як і його попередник, буде живитися від акумуляторної батареї ємністю 4500 мАг, що забезпечить йому приблизно той же час автономної роботи. В основу смартфона ляже або флагманський чіп Qualcomm Snapdragon 888, або процесор субфлагманського рівня Snapdragon 870. Компанію чіпу складуть від 6 до 8 Гбайт оперативної пам’яті. Що стосується дизайну Samsung Galaxy S21 FE, то багато в чому він буде схожий на базовий Galaxy S21, від якого запозичить і більшість технічних характеристик. Якщо все піде за планом, то анонс народного флагмана від Samsung відбудеться в серпні на презентації Galaxy Unpacked разом з новими складними смартфонами бренду. Точна вартість новинки поки тримається в секреті.





ІНШІ НОВИНИ