Xiaomi працює над Redmi K50

Минуло всього чотири місяці з моменту анонсу серії Redmi K40, а китайська компанія Xiaomi, якщо вірити інсайдерам, вже приступила до створення наступного покоління. Зараз в компанії щосили кипить робота над новою серією під назвою Redmi K50. І Xiaomi цього не приховує.

Глава бренду Redmi Лю Вейбін (Lu Weibing) вирішив запитати користувачів, що вони хотіли б бачити в redmi K50. Відповідне опитування він запустив на своїй офіційній сторінці в китайській соціальній мережі Weibo (аналог Twitter). Більшість користувачів, кажучи про те, що вони чекають від серії Redmi K50, заявили, що хотіли б бачити новітній флагманський чіпсет від Qualcomm, топову версію з вбудованим накопичувачем на 512 Гбайт і швидку бездротову зарядку.

Є й ті, хто хоче побачити в нових смартфонах Redmi камеру з системою оптичної стабілізації зображення і сподівається, що виробник замінить OLED-панель на хороший LCD-екран, хоч це побажання і звучить досить дивно. Також серед бажаних поліпшень багато хто назвав збільшення потужності швидкої провідної зарядки. І дуже ймовірно, що весь цей список бажань користувачів буде повністю задоволений. Принаймні, відомий інсайдер Digital Chat Station говорить про те, що Xiaomi поліпшить в Redmi K50 характеристики камери, якість дисплея і потужність зарядки.

Точна дата виходу Redmi K50 поки невідома, як і технічні характеристики. Але швидше за все, нове покоління популярної серії дебютує або в кінці цього року, або на початку наступного. А враховуючи, що представники сімейства Redmi K вже не раз виходили на світовий ринок під іншими іменами, можна припустити, що Redmi K50 буде відомий за межами Китаю, наприклад, як POCO F4.





ІНШІ НОВИНИ