Samsung Galaxy S21 FE буде, але не для всіх

На початку місяця видання ETNews повідомило, що Samsung змушена відмовитися або відкласти випуск Galaxy S21 FE. Причина – криза і дефіцит напівпровідників. Пізніше південнокорейський гігант прокоментував цей слух і заявив, що ще нічого не вирішено стосовно можливого призупинення виробництва пристрою.

Samsung ніяк не видає своїх планів щодо виходу або скасування Galaxy S21 FE. Зате стараються інсайдери, які запевняють, що смартфон все ж надійде в продаж, але пізніше, ніж планувалося раніше. Його вихід відбудеться в жовтні, а не в серпні, як вважалося раніше.

Але брак чіпів змусить компанію не тільки переглянути терміни виходу Galaxy S21 FE, але й кількість ринків, на яких флагман буде доступний. Кількість країн, де його можна буде придбати, скоротять. Ринок збуту може обмежитися США і Європою. Звертає на себе увагу те, що в списку регіонів, де буде доступний Galaxy S21 FE, немає Південної Кореї.

Очікується, що новинка стане трохи спрощеною версією Galaxy S21 FE, яка запропонує платформу Snapdragon 888, AMOLED-дисплей діагоналлю 6,5 дюйма з частотою оновлення 120 Гц, 6/8 Гб оперативної пам’яті і флеш-накопичувач місткістю 128/256 Гб. Ємність акумулятора обіцяють на рівні 4500 мАг і буде технологія швидкої зарядки потужністю 25 Вт.





ІНШІ НОВИНИ