Samsung Galaxy S21 FE вийде в двох варіаціях

Не так давно по мережі прокотився слух, що вихід Samsung Galaxy S21 FE змушені були відкладсти і затримку з його анонсом списали на горезвісний дефіцит чіпів. Тому замість серпня прем’єру флагмана перенесли на жовтень і в якості ймовірної дати релізу називають 7 жовтня. Але повністю подолати брак процесорів не вдасться, тому Galaxy S21 FE буде доступний в обмеженій кількості країн. За бортом регіону продажів виявиться навіть Південна Корея.

Щоб якось покрити нестачу систем на чіпі, компанія знову повернеться до улюблено схеми, коли вона випускає дві версії флагмана: з чіпом від Qualcomm і SoC Exynos. Тобто в США Galaxy S21 FE буде пропонуватися з Snapdragon 888, а Європа отримає варіант з Exynos. Найімовірніше встановлять фірмовий чіпсет Exynos 2100.

Днями Galaxy S21 FE пройшов процедуру реєстрації в Федеральної комісії зі зв’язку США та це дозволило дізнатися, що новинка буде підтримувати швидку зарядку потужністю 45 Вт, але в комплект поставки зарядний адаптер входити не буде, його доведеться докуповувати.

Смартфон має отримати батарейку ємністю 4500 мАг, до 8 Гб оперативної пам’яті, до 256 Гб постійної пам’яті і AMOLED-дисплей з розширенням FullHD + з частотою оновлення 120 Гц.





ІНШІ НОВИНИ