Показали дизайн двох новинок серії Xiaomi Mi 11

2021 рік перевалив за екватор і найгучніші анонси першої половини року вже позаду. Зараз компанії готуються до випуску флагманів другого півріччя і їх парад повинен стартувати з серпня. У числі тих, хто покаже свої топові пристрої, буде і компанія Xiaomi. Якщо остання інформація вірна, то в лінійці Xiaomi Mi 11 ще не заповнені всі вакантні місця.

Так, китайський інформатор Digital Chat Station на своїй сторінці в Weibo поділився схемами двох смартфонів, які стануть частиною сімейства Xiaomi Mi 11. Судячи з усього, новинки будуть схожими. Вони отримають тонкорамкові дисплеї з круглим отвором під фронталку по центру верхньої частини.

Один з гаджетів запропонує потрійну камеру, де один з датчиків виділяється більшим розміром, а нижче нього розташовується, швидше за все, ширококутний модуль і перископний датчик. Можливо «гігант» і є тим самим 192 Мп сенсором, про який говорять інсайдери?

На другій схемі показаний мобільник з прямокутним майданчиком, і він запропонує мінімум три датчика, які розташувалися по вертикалі один за одним. Один з них перископ.

За інформацією ряду китайських ЗМІ, ці креслення демонструють лише ескізи Xiaomi Mi 11 на етапі розробки. Саме таким міг бути флагман, але в підсумку від такого дизайну відмовилися.





ІНШІ НОВИНИ