HMD обіцяє випустити новий 5G-флагман Nokia до 11 листопада

Компанія HMD Global, якій належить бренд Nokia, готує до виходу новий флагманський смартфон з підтримкою стільникових мереж п’ятого покоління. 5G-новинка дебютує в Китаї до 11 листопада, коли в країні стартує традиційний розпродаж 11.11. Про це заявив глава продуктового напрямку HDM Global на китайському ринку під час своєї бесіди з користувачами соцмережі Weibo.

Що це буде за смартфон і якими він буде володіти характеристиками, топ-менеджер HMD не уточнив. Невідома поки і точна дата його офіційного анонсу. Не виключено, що це буде Nokia X60, про запуск якого інсайдери говорять уже котрий тиждень поспіль.

Варто зазначити, що у Nokia поки вкрай мало смартфонів з підтримкою стільникових мереж п’ятого покоління. Перший 5G-смартфон бренду, Nokia 8.3 5G, так до сих пір не випущений в Китаї. Але вже довгий час ходять чутки, що компанія працює над новим флагманським смартфоном, який серед іншого буде мати 5G-модем. Подейкують, що компанія внесе зміни в стиль найменування нових смартфонів, але подробиці нової схеми поки тримаються в секреті.





ІНШІ НОВИНИ