У OnePlus може бути свій планшет

Вважалося, що бум планшетів давно позаду і частка цих пристроїв невблаганно зменшується на тлі зростаючого попиту на смартфони. Але пандемія і самоізоляція привели до того, що користувачі знову звернули увагу на цей сегмент електроніки та продажі впевнено поповзли вгору. Це і стало причиною того, що на цей ринок повернулися старі гравці і намагаються проникнути нові компанії-виробники.

Серед тих, хто може освоїти випуск нового для себе продукту компанія OnePlus. Про те, що вона готується випустити планшет, свідчить інформація з Відомства з інтелектуальної власності Європейського союзу (EUIPO). Зокрема, там була зареєстрована торгова марка ONEPLUS PAD. Не складно здогадатися, що мова йде саме про планшетний ПК. Про характеристики новинки немає ніяких відомостей.

OnePlus не єдиний бренд великої родини BBK, який задумав випустити планшет. Відомо, що планшетний ПК з’явиться в портфоліо Vivo, Oppo і Realme. З огляду на зближення Oppo і OnePlus є ймовірність, що ми побачимо один і той же планшет з мінімальними відмінностями по дизайну і характеристикам, але під різними брендами. Коли варто чекати реліз новинки, не повідомляється.





ІНШІ НОВИНИ