DIZO представила дебютні телефони

Цього року Realme сама стала материнською компанією і у неї з’явилася своя «кровинка» – суббренд DIZO. Новачок активно поповнює своє портфоліо різними гаджетами і сьогодні відбувся реліз двох телефонів: DIZO Star 300 і DIZO Star 500.

DIZO Star 300 удостоївся 1,77-дюймового дисплея, акумулятора ємністю 2550 мАг, 0,3 Мп основної камери, яка оформлена в прямокутний майданчик на тильній стороні. DIZO Star 500 пропонує екран діагоналлю 2,8 дюйма і батарейку на 1900 мАг, а ось тильний модуль камери круглої форми.

Обидва телефони пропонують підтримку Bluetooth, FM-приймача, двох SIM-карт слот для карт пам’яті до 64 Гб, 3,5 мм роз’єм для навушників і порт microUSB. Поставляються апарати з 32 МБ оперативної пам’яті і флеш-накопичувачем аналогічного обсягу, є диктофон, файловий менеджер, плеєр і функція будильника.

Оцінили DIZO Star 300 всього в $ 17, а за DIZO Star 500 запросили $ 24. Придбати телефони на даний момент можна тільки в Індії. Чи вийдуть вони за межі цієї країни і чи можна їх буде купити на глобальному ринку, не повідомляється.





ІНШІ НОВИНИ