Huawei Nova 8i: дизайн від флагмана, чіп від бюджетника

Huawei загнали в кут на ринку смартфонів і компанія стала хлопчиком для биття, полігоном для демонстрації сили з боку США. Є надія, що колись вона зміцніє, набереться сил і дасть здачі. Але зараз стоїть завдання вижити, і максимально безболісно пережити шторм. Тому Huawei продовжує випускати смартфони, але на старому залізі.

Новий смартфон Huawei Nova 8i є демонстрацією політики виживання від компанії. Його оснастили 6,67-дюймовим IPS-екраном з FullHD + і запропонували овальний виріз куди вбудували 16-мегапіксельну фронтальну камеру.

В якості апаратної платформи запропонували Snapdragon 662 в тандемі з 6/8 Гб оперативної пам’яті і флеш-накопичувачем на 128 Гб. Працює Huawei Nova 8i під управлінням Android 10 з оболонкою EMUI 11. В активі смартфона сканер відбитків пальців на бічній грані, батарейка ємністю 4300 мАг зі швидкою 66 Вт зарядкою (до 100% за 38 хвилин).

Основна камера в Huawei Nova 8i четверна, де в якості головного встановлений сенсор на 64 Мп. Доповнили його ширококутним модулем на 8 Мп і парочкою модулів по 2 Мп кожен для макрозйомки і аналізу глибини. На вибір три кольори: синій, чорний і сріблястий. Huawei Nova 8i надійшов у продаж в Малайзії за ціною $ 313 і такий цінник складно назвати адекватним за такий набір характеристик.





ІНШІ НОВИНИ