Що запропонує складаний Honor Magic X

У серпні Honor може провести презентацію Magic 3, яка ознаменує повернення компанії до експериментів. Максимально експериментальним повинен стати і перший складаний смартфон виробника, який може отримати назву Honor Magic X. Чи вийде він на сцену разом з третім поколінням Magic, невідомо. Але деякі подробиці про новинку вже є.

За даними джерел з ланцюжка поставок, Honor Magic X отримає два дисплеї, де один гнучкий діагоналлю 8 дюймів, а другий традиційний 6,5-дюймовий. Виробництвом гнучкої матриці займається BOE і є ймовірність, що для її захисту запропонують ультратонке скло. Зараз компанія ще тестує гнучке скло, тому його поява все ще під питанням.

Чутки говорять про те, що Honor Magic X повинен запропонувати кращий в таборі Android чіп. Залишається тільки здогадуватися, що мова йде про Snapdragon 888/888 + або Snapdragon 895. Поява останнього залежить безпосередньо від часу анонса самого смартфона. Як очікується, свою нову флагманську платформу Qualcomm покаже на початку грудня, а значить, перші новинки з ним на борту вийдуть не раніше другої половини першого зимового місяця.





ІНШІ НОВИНИ