Xiaomi Mi 12 отримає новітній чіп Qualcomm, LTPO-дисплей і супершвидку зарядку

Китайський виробник мобільної електроніки Xiaomi працює над створенням своєї наступної флагманської серії. Мова йде про Xiaomi Mi 12, яка прийде на зміну нинішньому сімейству Mi 11. Анонс нового флагмана Xiaomi відбудеться не раніше грудня, але це, втім, не завадило інсайдерам поділитися важливою інформацією про нього просто зараз.

Як очікується, Xiaomi Mi 12 стане першим смартфоном на базі нового флагманського чіпсета від Qualcomm, який ми умовно називаємо як Snapdragon 895. Так було і в минулому році, коли Xiaomi в кінці грудня випустила Mi 11, перший пристрій на ринку з Qualcomm Snapdragon 888 всередині . За даними джерел, Xiaomi Mi 12 розробляється під кодовим позначенням 2201122C і носить модельний номер L2C. Флагман буде випущений як мінімум в двох версіях. Компанію базовій моделі складе просунута версія з приставкою Pro.

Крім новітнього чіпсета від Qualcomm у наступного флагмана Xiaomi буде ще кілька відмінних рис. У їх числі – швидка зарядка і екран з високою роздільною здатністю. Подейкують, що потужність швидкої зарядки Xiaomi Mi 12 перевищить 100 Вт. Також апарат може отримати основну камеру з роздільною здатністю близько 200 мегапікселів.

Що стосується екрану Xiaomi Mi 12, то це буде OLED-панель, виконана за технологією LTPO з використанням низькотемпературного полікристалічного кремнію. Перехід на LTPO-панель дозволить реалізувати адаптивну частоту оновлення зображення від 1 до 120 Гц. Частота оновлення буде автоматично регулюватися в залежності від сценарію використання і картинки на екрані. Наприклад, якщо користувач грає в мобільну гру, то частота буде встановлена ​​на максимум, а якщо він просто читає текст, то частота трохи опуститься.





ІНШІ НОВИНИ