Анонс Redmi Buds 3 Pro: бездротові навушники з активним шумозаглушенням

Раніше в цьому році відбулася прем’єра бездротових навушників Redmi AirDots 3 Pro. Географія офіційних продажів гарнітури була обмежена ринком Китаю, і ось тепер компанія вирішила випустити її на глобальний ринок попутно перейменувавши на Redmi Buds 3 Pro. Навіщо знадобилося міняти ім’я, не повідомляється.

Рекомендований цінник на Redmi Buds 3 Pro склав $ 60, але на старті продажів компанія обіцяє щедру пропозицію – знижку на $ 20. Що стосується технічних характеристик, то навушники є повною копією Redmi AirDots 3 Pro. Вони мають 9-міліметрові драйвери і три мікрофони для шумозаглушення і передачі голосу.

Стверджується, що функція адаптивного шумозаглушення на навушниках блокує 35 дБ зовнішнього шуму і забезпечує наднизьку затримку в 69 мс. Але наш досвід роботи з Redmi AirDots 3 Pro показав, що останній параметр явно перебільшений. Є функція Transparency Mode, що дозволяє чути звуки з навколишнього середовища.

Для синхронізації з мобільним пристроєм (а їх може бути два одночасно) є підтримка Bluetooth 5.2. Автономність Redmi Buds 3 Pro становить 28 годин при використанні зарядного кейса. Сам комплектний футляр має портом USB Type-C і його можна зарядити по безпроводу. Запропонували підтримку швидкої зарядки і 10 хвилин достатньо, щоб одержати три години відтворення музики.





ІНШІ НОВИНИ