Бездротові зарядки з магнітами Realme MagDart показали на зображеннях

Минулого тижня стало відомо, що Realme зареєструвала торгову марку MagDar t. Тоді ж з’явилося припущення, що компанія готує аналог MagSafe від Apple. Схоже, що це не так. Видання Gizmochina на правах ексклюзивності опублікувало зображення перших двох продуктів MagDart.

Дивлячись на них стає зрозумілим, що Realme готує два пристрої, один з яких дійсно скидається на MagSafe. Це «таблетка» круглої форми, яка за допомогою магнітних кріплень буде кріпитися до тильної сторони пристроїв. Її потужність невелика – 15 Вт.

А ось друга система бездротової зарядки достатньо масивна. Зовні вона повна протилежність MagSafe і нагадує невеликий неттоп. Це майданчик квадратної форми і на одній зі сторін видно порт USB Type-C. Звертає на себе увагу присутність вентиляційної решітки, можливо, для відводу тепла. Це може говорити про те, що пристрій забезпечить високу потужність, але ось яким може бути її значення, не повідомляється.

Як вважає джерело, разом з бездротовими зарядками MagDart компанія випустить новий смартфон або смартфони з їх підтримкою. Але от коли це може статися і в рамках якої з серій може дебютувати такий мобільник, не повідомляється.





ІНШІ НОВИНИ