Panasonic випустила ультраміцний ноутбук-трансформер Toughbook G2

Компанія Panasonic представила новий захищений ноутбук-трансформер Toughbook G2 з трьома модульними слотами розширення x-PAK для підключення SSD, тепловізора або сканера штрих-кодів.

Ноутбук отримав 10,1-дюймовий дисплей з максимальною яскравістю в 1000 ніт, процесор Intel Core i5 / i7 v Pro, 16/32 ГБ ОЗУ і SSD-накопичувач OPAL на 512 ГБ або 1 ТБ. За заявою виробника, Toughbook G2 може пропрацювати до 18,5 годин без підзарядки.

Розширення x-PAK пропонують опції, такі як послідовний інтерфейс, тепловізор, сканер штрих-коду або швидкознімний SSD. Крім того, новий Toughbook G2 має зворотну сумісність з більшістю док-станцій Toughbook 20 і G1.

Toughbook G2 працює як в режимі планшета, так і в режимі ноутбука при підключеній клавіатурі. Серед інших особливостей пристрою – підтримка Wi-Fi 6, Bluetooth 5.1 і можливість підключення двох SIM-карт.

Panasonic Toughbook G2 надійде в продаж найближчим часом за ціною від $ 2999, але його зможуть купити тільки корпоративні клієнти через авторизованих продавців.





ІНШІ НОВИНИ