iQOO 8 Pro запропонує потужне залізо, топовий дисплей і ультрашвидку зарядку

В кінці червня Qualcomm випустила трохи більш потужну версію Snapdragon 888. Чипсет Snapdragon 888+ був створений, перш за все, для китайських виробників смартфонів, яким подавай ще більше потужності, щоб отримати маркетинговий інструмент для просування своїх флагманів на ринку. Уже відомо, що цей процесор ляже в основу Honor Magic 3, але право першим випустити мобільник з ним отримав iQOO 8.

Нещодавно надійшло повідомлення, що крім iQOO 8 компанія представить iQOO 8 Pro, який також отримає в якості апаратної платформи Snapdragon 888+. Смартфону приписують один з кращих на ринку дисплеїв і швидку зарядку потужністю 120 Вт або 160 Вт, яка здатна повністю заповнити ресурс батарейки всього за 12 хвилин.

У випадку з iQOO 8 Pro компанія вперше запропонує просунутий телеоб’єктив в смартфоні. Йдеться про те, що він отримає підтримку 5-кратного оптичного зуму і 60-кратного цифрового.

Це все, що відомо про iQOO 8 Pro, але можна з упевненістю говорити про те, що в його арсеналі буде OLED-матриця з частотою оновлення не менше 120 Гц, акумуляторна батарея ємністю не менше 4000 мАг, не менше 8 Гб оперативної пам’яті і 128 Гб постійної, дисплейний сканер відбитків пальців і, можливо, запропонують бездротову зарядку.





ІНШІ НОВИНИ