Стали відомі характеристики Realme Pad

Realme успішна на ринку смартфонів і все активніше хоче масштабувати свій бізнес. Вона має намір проникати зі своїми продуктами в різні сегменти і будує свою екосистему. Незабаром її модельний ряд пристроїв поповниться ноутбуком і планшетом. Сьогодні у нас з’явився привід розповісти більше про Realme Pad.

У мережу злили характеристики Realme Pad, які вказують на те, що це буде тонкий і стильний планшет, виконаний в корпусі з алюмінію. Габарити пристрою складуть 246,1х155,8х6,8 мм. В його активі буде 6 Гб оперативної пам’яті і флеш-накопичувач на 64 Гб з можливістю його збільшити за рахунок карт пам’яті. Живити новинку стане акумуляторна батарея ємністю 7100 мАг.

Realme Pad повинен запропонувати дисплей діагоналлю 10,4 дюйма і порт USB Type-C. Тип матриці не згадано і, швидше за все, це буде IPS-панель. Судячи із зображень, планшет отримає одиночну тильну камеру. Можна припустити, що ми побачимо дві версії Realme Pad: з підтримкою 4G LTE і без такої (тільки Wi-Fi).

Що стосується апаратної платформи, то тут немає ніякої ясності, який чіп обраний. Зате є орієнтир за ціною – 23 000 рупій або $ 309. Коли чекати анонс Realme Pad, не повідомляється. Є шанс, що з релізом компанія не затримається і представить новинку найближчим часом.





ІНШІ НОВИНИ