Samsung Galaxy S22 отримає новітній RGBW-датчик

Коли мова заходить про флагмани – якість мобільної камери є пріоритетною. Останнім часом Samsung поступилася лідерством іншим брендам в справі створення камерофонів. Чи не стануть кращими за частиною камер на ринку і майбутні Galaxy Z Fold 3 і Galaxy Z Flip 3. Цей рік компанія програла конкурентам але, можливо, у випадку з Galaxy S22 їй вдасться поборотися за звання творця кращих камерофонів.

За даними мережевого інформатора Ice Universe, в цьому році Samsung представить датчик з рекордними 200 Мп, а також RGBW-модуль на 50 Мп. Саме RGBW-сенсор можуть встановити в смартфонах серії Galaxy S22 і інших пристроях інших виробників.

Нагадаємо, що свого часу RGBW-сенсор запропонували в Huawei P8, де до трьох базових кольорів (синій, червоний і зелений) доданий четвертий – білий. Таке рішення дозволяє поліпшити якість знімків в умовах поганого зовнішнього освітлення і в цілому отримувати знімки з більш природною передачею кольору.

Не відомо також датчик з яким дозволом стане головним в Galaxy S22 Ultra. Одні говорять на користь 108-мегапіксельного модуля, а інші твердять, що нас чекає 200 Мп сенсор. Всього смартфон повинен отримати п’ять датчиків в основній камері і доводити їх до розуму допоможуть фахівці відомого фотобренда Olympus.





ІНШІ НОВИНИ