Компанія прокоментувала чутки про Xiaomi Mi Band X

Минулого тижня з’явилася інформація, що Xiaomi готує до анонсу фітнес-браслет Mi Band X, фішкою якого стане дизайн. Гаджету приписували гнучкий дисплей, який мав оперізувати все зап’ястя. Представник Xiaomi поспішив спростувати чутки і виступив з офіційною заявою.

Спростовувати інформацію взявся представник відділу зі зв’язків компанії Ван Хуа. Він заявив, що фото зі слайдами достовірні. Тільки ось зроблені вони два роки тому і це слайди з внутрішньої навчальної програми для співробітників Xiaomi. Насправді Xiaomi Mi Band X не існує. Це вигаданий продукт і випускати його компанія не збирається.

Виходить, що мрії про аналог Nubia Alpha залишилися лише мріями і фантазіями. Можливо, в майбутньому компанія і випустить щось подібне, але це перспектива віддалена. Зараз актуальним фітнес-браслетом компанії залишається Xiaomi Mi Band 6, а в наступному році чекаємо вже сьоме покоління гаджета. Буде цікаво подивитися, що на цей раз запропонує компанія і чи зможе вона дійсно здивувати, перш за все, по частині функціональності пристрою.





ІНШІ НОВИНИ