Дисплей з частотою від 1 до 120 Гц, камера на 200 Мп і новітній чіп Qualcomm: розкриті особливості Xiaomi Mi 12

В кінці 2021 року китайська компанія Xiaomi повинна випустити свій наступний флагманський смартфон, який прийде на зміну Mi 11, який дебютував в грудні минулого року. Новинка з’явиться на ринку під назвою Xiaomi Mi 12 і стане першим смартфоном у світі з новітнім топовим процесором Qualcomm Snapdragon 898. Але це не єдина фішка нового представника сімейства Xiaomi Mi.

Незважаючи на те, що до анонсу Xiaomi Mi 12 ще кілька місяців, інсайдери вже злили в Мережу ключові особливості наступного флагмана китайського бренду. По-перше, вони підтвердили, що в основу смартфона ляже флагманський чіпсет Qualcomm Snapdragon 898, виконаний по 4-нанометровому технологічному процесу і включає в себе вісім обчислювальних ядер, найпотужніше з яких буде працювати на тактовій частоті 3,09 ГГц. Спереду у нового гаджета буде встановлений великий екран, виконаний за технологією LTPO OLED з використанням низькотемпературного полікристалічного кремнію. Він отримає вбудовану фронтальну камеру і підтримку адаптивної частоти оновлення зображення від 1 до 120 Гц, що означає, що система буде сама автоматично підлаштовувати частоту зміни кадрів в залежності від ситуації, тим самим заощаджуючи заряд акумулятора.

Також топова версія флагмана буде обладнана основною камерою на 200 мегапікселів з декількома додатковими датчиками. Додатково до всього Xiaomi Mi 12 стане першим мобільним пристроєм на ринку зі швидкістю зарядки вище 100 Вт. Батарея смартфона буде підтримувати швидку бездротову зарядку потужністю 100 Вт і швидку дротову зарядку на 120 Вт, що обіцяє неперевершену швидкість заповнення заряду.

Як очікується, запуск Xiaomi Mi 12 відбудеться рівно через рік після анонсу Mi 11, тобто в грудні 2021 року. Точна дата дебюту поки невідома, втім, як і вартість новинки.





ІНШІ НОВИНИ