Honor X20: дизайн, характеристики і дата виходу

Серпень стане місяцем прем’єри Honor X20 і тепер стало відомо, що відбудеться вона 12 серпня. Про це сьогодні офіційно оголосила компанія, випустивши тизер з запрошенням на презентацію. Крім дати івенту Honor також показала, як буде виглядати новинка, і назвала ряд її ключових характеристик.

Зображення Honor X20 показують нам те, що зв’язок з Huawei ще сильніший і простежується в дизайні смартфона. Нам показали апарат, який зовні схожий з Huawei Nova 8i. Хіба що датчиків зображення менше і на місці одного з них вписали світлодіодний спалах.

Це буде смартфон, що володіє тонкорамочним дисплеєм з невеликим «підборіддям». В екран вбудовано овальний отвір під фронталку і вона володіє двома датчиками зображення, про що прямо зазначено на промо-плакаті. Блок основної камери виконаний в дизайні модуля Huawei Mate 30 і включає в себе три сенсора, характеристики яких невідомі.

На промо-плакаті Honor X20 зазначено, що він отримає дисплей з частотою оновлення 120 Гц, потрійну тильну камеру і сканер відбитків пальців на бічній грані. У числі особливостей новинки згаданий чіп, створений за 6-нанометровою технологією. З чуток, це буде процесор Dimensity 900, який володіє вісьмома обчислювальними ядрами і графічним чіпом Mali-G68 MC4. Більше про Honor X20 ми дізнаємося вже на наступному тижні.





ІНШІ НОВИНИ