Дебют Xiaomi Mi Mix 4 підтвердили та показали на відео дисплей смартфона

Вчора глава Xiaomi Лей Цзюнь назвав дату великого івенту, в рамках якого компанія представить відразу 15 новинок. Далеко не всі будуть цікаві для нас і сне будуть продаватися на території наших країн. Максимум уваги відверне на себе Xiaomi Mi Mix 4, який стане виставкою досягнень компанії в створенні камери під дисплеєм.

Сьогодні Xiaomi підтвердила, що 10 серпня вона влаштує анонс Mi Mix 4. Вона випустила ностальгічний промо-ролик, що демонструє той шлях, який пройшла компанія в реалізації найсміливіших задумів. Xiaomi хотіла втілити в одному пристрої технологічний ідеал від інженерів, одержимість дизайнерів досконалою естетикою і уяву тисяч шанувальників про еталонний апарат.

Сама компанія вважає, що «народження Mix – це диво» і кидає виклик «неможливого», а ще це «смілива інновація для поколінь». Пафосних слів прозвучало чимало, залишилося тільки зрозуміти, чи є у компанії що пред’явити на підтвердження цих слів, чи дійсно їй вдалося створити інноваційний у всіх відносинах Xiaomi Mi Mix 4.

Відзначився сьогодні і мережевий інформатор Digital Chat Station, який виклав в мережу відео, на якому нібито зображено дисплей Xiaomi Mi Mix 4. Він має гнучку підкладку і практично невидиму фронтальну камеру. Тільки якщо вимкнути екран, і під певним кутом можна помітити отвір під селф-модуль. На відміну від вчорашнього фото дисплея в горизонтальному положенні продемонстрований сьогодні екран отримав фронталку в більш звичному місці у верхній частині дисплея.

Яким же насправді буде Xiaomi Mi Mix 4 дізнаємося вже 10 серпня, коли і представлять флагман.





ІНШІ НОВИНИ