Samsung Galaxy A52s показали на нових зображеннях

Samsung готує прокачаний варіант Galaxy A52 для того, щоб ще більше зміцнити своє становище в сегменті 5G-смартфонів. Для того, щоб забезпечити підтримку мереж п’ятого покоління, всередині пристрою встановлять чіпсет Snapdragon 778G. Новинка не буде дешевою і її будуть продавати в Європі за ціною 450 євро. А сьогодні ми можемо подивитися на те, як вона буде виглядати.

Будь-яких відхилень по частині дизайну ви не помітите. Компанія просто упакує всередині корпусу Galaxy A52 більш потужний чіп і повинна запропонувати різноманітність конфігурацій пам’яті. Забарвлень буде чотири: чорне, біле, бузкове і м’ятне.

На жаль, ясності з тим, коли можуть представити Samsung Galaxy A52 s, немає. Одні говорять про те, що смартфон дебютує на Unpacked 2021 в серпні разом зі складними смартфонами компанії. Інші твердять, що компанія не стане псувати імідж «елітарності» самого заходу, де на сцену судилося вийти тільки топовим пристроям Samsung. А ось Galaxy A52s вона може уявити ближче до кінця серпня.

Що стосується характеристик смартфона, то швидше за все, в основній своїй масі вони будуть дублювати ті, які пропонує Galaxy A52 за винятком апаратної платформи і модифікацій пам’яті.





ІНШІ НОВИНИ