Глава Honor розповів про високу ціну на Honor Magic 3 і підекранну камеру

Триває сага зі щасливим кінцем, як Honor на відміну від Huawei змогла ухилитися від санкцій США і спокійно працює на ринку. Вчора відбулася чергова презентація компанії, головними героями якої стали флагмани серії Honor Magic 3. На жаль, загальне враження від новинок було затьмарене цінниками, які багато хто вважав завищеними.

Після прес-заходу журналісти змогли поспілкуватися з головою компанії, де і попросили його пояснити, чому ж серія Honor Magic 3 така дорога. Цілком очікувано, що глава компанії не поділяє їх думку, що ціна на новинки завищена. Все обгрунтовано і «ціноутворення грунтується на цільовій аудиторії Honor, їх вимогам до високоякісних продуктів».

Глава Honor запропонував тим, кому не потрібен максимально заряджений смартфон, звернути увагу на Honor Magic 3, цінник на який стартує з 899 євро. Більше доведеться віддати за Honor Magic 3 Pro і Magic 3 Pro +, але більш високі ціни виправдані більш просунутими характеристиками, серед яких захист від води IP68 і прокачані камери.

Не оминули увагою на прес-конференції і тему з підекранною камерою. Репортери вирішили поцікавитися чи входить в плани Honor випуск смартфона з таким рішенням. За словами глави Honor, вони стежать за спробами конкурентів запропонувати камеру під дисплеєм. Головна проблема – забезпечити достатній рівень пропускання світла. Не вирішивши її, неможливо створювати якісні селфі.

На даний момент домогтися прийнятного рівня світлопропускання не вдалося. Тому Honor прийняла рішення не поспішати з випуском пристроїв з камерою під дисплеєм. Іншими словами, керівник вважає, що технологія ще сира і вимагає доопрацювання.





ІНШІ НОВИНИ