Розкрито всі характеристики загадкового смартфона OPPO середнього класу

Китайська компанія OPPO готує до виходу новий загадковий смартфон, який відомий нам поки лише під модельним номером PECM20. Новинка вже пройшла сертифікацію в китайському телекомунікаційному центрі TENAA, а значить, її анонс вже не за горами.
Смартфон OPPO PECM20 засвітився в базі даних китайського регулятора TENAA. На жаль, зображення смартфона там поки відсутні, але зате є повний перелік його технічних характеристик. Згідно з даними TENAA, смартфон одягнений в корпус висотою 162,2 мм, шириною 75 мм і товщиною 7,9 мм. Важить він разом з усією начинкою 175 грамів. Апарат буде пропонуватися в кількох кольорах, в тому числі в чорному, сріблястому, фіолетовому і червоному.

На лицьовій панелі OPPO PECM20 буде встановлений 6,5-дюймовий дисплей з роздільною здатністю Full HD + (2400 на 1080 пікселів) і співвідношенням сторін 20 до 9. Там же буде розташована 8-мегапіксельна фронтальна камера для Селфі і відеозв’язку. На задній стороні буде встановлена ​​потрійна основна камера, що складається з 16-мегапіксельного головного модуля в поєднанні з двома додатковими датчиками по 2 мегапікселя кожен. В основу смартфона ляже восьмиядерний процесор, що працює на тактовій частоті 2 ГГц. Його модель не уточняється.Компанію чипсету складуть від 4 до 8 Гбайт оперативної пам’яті і 128 Гбайт вбудованої без можливості розширення. За автономність відповідає акумуляторна батарея ємністю 3945 мАг, а працює апарат під управлінням мобільної операційної системи Android 11. Також згадується про наявність у смартфона сканера відбитків пальців.

Ім’я, під яким новинка з’явиться на ринку, поки залишається загадкою. Невідомі і точні терміни її виходу, так само як і вартість. Але, судячи з технічних характеристик, це буде модель середнього класу і її анонс вже не за горами.





ІНШІ НОВИНИ