Представлений Vivo Y33s: середній клас на базі Helio G80 і з акумулятором на 5000 мАг

Китайська компанія Vivo із завидною регулярністю представляє свої нові смартфони. Особливо активно вона розширює лінійку смартфонів середнього класу Vivo Y33s, яка вчора поповнилася ще одним новим представником.

У понеділок, 23 серпня, Vivo без зайвого шуму представила ще один смартфон середнього класу. Це Vivo Y33s, який базується на восьмиядерному чипсеті Helio G80 від MediaTek. Компанію йому складають 8 Гбайт оперативної і 128 Гбайт вбудованої пам’яті з можливістю розширення шляхом установки карти пам’яті формату microSD об’ємом до 1 Тбайт. Спереду у смартфона встановлений 6,58-дюймовий дисплей з роздільною здатністю Full HD + і каплеподібним вирізом зверху під 16-мегапіксельну фронтальну камеру для Селфі і відеозв’язку. На задній панелі смартфона встановлена ​​50-мегапіксельна основна камера в поєднанні з двома додатковими 2-мегапіксельними модулями, один з яких виконує роль датчика глибини, а інший оснащений макролінзою.

За автономну роботу нового смартфона Vivo відповідає акумуляторна батарея ємністю 5000 мАч з функцією швидкої провідної зарядки потужністю 18 Вт через порт USB Type-C. А за програмну частину відповідає мобільна операційна система Android 11 з встановленою поверх оболонкою Funtouch OS 11.1.

Першою країною, де стартує продаж Vivo Y33s, була обрана Індія. Там він вже доступний для замовлення в офіційному інтернет-магазині Vivo і у роздрібних партнерів бренду по всій країні. Ціна питання – 17 990 індійських рупій або близько 242 доларів США за поточним курсом. Смартфон пропонується в двох кольорах: чорному і градієнтному блакитному.





ІНШІ НОВИНИ