Керівництво користувача підтвердило відсутність у Samsung Galaxy S21 FE зарядки і навушників в комплекті

Запуск Samsung Galaxy S21 FE, доступної версії нинішнього флагмана корейського бренду, був відкладений через дефіцит чипів. Але, тим не менше, ми чекаємо, що в найближчі кілька тижнів Samsung нарешті представить «полегшену» версію Galaxy S21. І чим ближче анонс, тим більше в Мережі з’являється інформації про новинку. Так, сьогодні джерела злили керівництво користувача Samsung Galaxy S21 FE, завдяки чому нам стали відомі деякі особливості новинки.

По-перше, завдяки новому витоку стало відомо, що у Samsung Galaxy S21 FE не буде слота для карти пам’яті формату microSD, а тому користувачам доведеться задовольнятися тільки вбудованим накопичувачем. По-друге, в комплекті з новим смартфоном, на відміну від минулорічного Samsung Galaxy S20 FE, не буде постачатися ні зарядний пристрій, ні навушники. У коробці крім самого смартфона покупці знайдуть лише USB-кабель. Ця новина, хоч і здатна розчарувати багатьох шанувальників Samsung, насправді не повинна викликати особливого подиву. Справа в тому, що ще на початку року Samsung послідувала прикладу Apple і прибрала з комплекту поставки моделей з серії Galaxy S21 вищеописані аксесуари, пояснюючи це турботою про навколишнє середовище і бажанням скоротити вуглецевий слід і електронні відходи.

Також керівництво користувача підтвердило деякі раніше відомі характеристики Samsung Galaxy S21 FE. У їх числі – вбудований в дисплей ультразвуковий сканер відбитків пальців, пило-і водонепроникний корпус з рейтингом захисту IP68, а також великий екран з високою частотою оновлення зображення. Фронтальна камера буде вбудована в невеликий о-подібний отвір зверху дисплея, а на зворотному боці розташується потрійна основна камера, вирівняна по вертикалі. Новинка отримає підтримку бездротової зарядки, зворотної бездротової зарядки для підзарядки інших пристроїв, а також Samsung Pay, Wireless DeX і Dolby Atmos. У плані дизайну Samsung Galaxy S21 FE буде схожий на своїх старших братів і вийде як мінімум в чотирьох кольорах: чорному, зеленому, фіолетовому і білому.

Що стосується інших технічних характеристик Samsung Galaxy S21 FE, то раніше нам стало відомо, що в деяких регіонах смартфон буде базуватися на чипсеті Qualcomm Snapdragon 888, а в інших – на фірмовому процесорі Samsung Exynos 2100. Обсяг оперативної пам’яті в залежності від конфігурації складе 6 або 8 Гбайт, а ємність вбудованого накопичувача – 128 або 256 Гбайт. Автономну роботу смартфону забезпечить акумуляторна батарея ємністю 4500 мАг з функцією швидкої зарядки потужністю 25 Вт, звичайно, за умови, що у вас є відповідний зарядний пристрій.





ІНШІ НОВИНИ