Стало відомо, які регіони отримають Galaxy S22 з Exynos 2200, а які – Snapdragon 898

Samsung вже давно знаходиться під пресингом через політику пропонувати дві версії флагманів, де одна отримує фірмовий чип, а інша – Snapdragon. Останнім часом нападки на адресу Exynos почастішали, і компанія повинна була відреагувати на них. Її відповідь – випуск Exynos з графікою AMD, який, як обіцяють, струсоне ринок.

Ходили чутки, що розкіш доступу до Galaxy S22 з новим чипом Exynos 2200 отримає лише обмежена кількість регіонів, більшість будуть задовольнятися пристроями з Snapdragon 898. Серед причин такої вибірковості називали складності з виробництвом Exynos 2200, і неможливість налагодити випуск чипів в достатньому обсязі.

Але тепер з просторів Південної Кореї прийшла інформація, що кількість регіонів, де Galaxy S22 буде доступний з фірмовим чипом, значно більша, ніж раніше передбачалося. Так, варіант з Exynos 2200 отримає Південна Америка, Європа і ведуться переговори про його появу в США і Китаї через деяких стільникових операторів. Версію з Snapdragon 898 обіцяють в Південній Кореї, Гонконгу, Індії і Південно-Східної Азії.

Якщо цей прогноз збудеться, то в наших широтах Samsung Galaxy S22 з’явиться з Exynos 2200 і, отже, буде шанс дізнатися, яких результатів досягла компанія в створенні мобільного чипа і наскільки участь AMD в цій затії була правильною і ефективною.





ІНШІ НОВИНИ