Назвали дату виходу стабільної збірки Android 12

Минулого тижня Google випустила останню і п’яту бета-версію Android 12. Під час її виходу компанія заявила, що до виходу стабільної збірки залишається всього кілька тижнів. А сьогодні завдяки ентузіастам ресурсу XDA Developers ми можемо назвати передбачувану дату виходу фінальної версії Android 12.

Їм вдалося роздобути внутрішній документ, де перераховані дати виходу AOSP збірок для Android 12. З нього вдалося дізнатися, що Google планує випустити вихідний код для нового програмного забезпечення 4 жовтня. І ця ж дата повинна стати днем ​​виходу стабільної збірки Android 12. Звідки таке припущення? А вся справа в тому, що раніше вихід AOSP і фінальних версій зеленого робота збігався, вони виходили в один день.

Так, Google випустила вихідний код Android 9 Pie 6 серпня 2018 року, в той же день, коли був випущений стабільний випуск. Android 10 і Android 11 також у своїй фінальній збірці вийшли в день випуску їх вихідного коду. Це свідчить про те, що випуск Android 12 AOSP 4 жовтня також може стати днем, коли ми побачимо стабільну версію дванадцятої ітерації зеленого робота.

Але не варто списувати з рахунків те, що Android 12 в своїй стабільній версії дебютує у вересні. Google не має звички оприлюднювати заздалегідь час виходу фінальної збірки, вона просто тихо викочує її. Тому випуск Android 12 може відбутися в будь-який день.





ІНШІ НОВИНИ