Google Pixel 6 Pro з фірмовим чіпсетом Tensor провалився в Geekbench

Майбутній флагманський смартфон Pixel 6 Pro засвітився в базі синтетичних тестів Geekbench і розкрив деякі подробиці про власний чип Google Tensor, який був розроблений розом з Samsung.

Результати перевірки продуктивності чипа Tensor в Geekbench не вражають – топовий флагман Google набрав в одноядерних тестах менше балів, ніж iPhone 6s (547), а в багатоядерних поступився iPhone 8 Plus (2149). Ймовірно, це всього лише попередній зразок чипа, а в комерційних версіях продуктивність буде сильно відрізнятися.

Також Geekbench розкриває технічну інформацію про процесор, який складається з двох ядер Cortex-A78 з тактовою частотою 2,80 ГГц, двох ядер Cortex-A78 з частотою 2,25 ГГц і чотирьох ядер Cortex-A55 з тактовою частотою 1,80 ГГц. Крім того, в чипі встановлений графічний процесор Mali-G78, який використовувався в Exynos 2100.

Цікаво також, що в Geekbench засвітилася версія смартфона з 12 ГБ оперативної пам’яті. Очікується, що Google офіційно представить Pixel 6 і Pixel 6 Pro в середині жовтня.





ІНШІ НОВИНИ