Характеристики Google Pixel 6 Pro: він істотно крутіший за попередників

Минулого місяця Google частково розсекретила Pixel 6 і Pixel 6 Pro. Більше інформації про новинки компанія повинна оголосити в жовтні, але з того, що відомо, складається приємне враження про них. А щоб ви могли більше знати про одну з новинок до її презентації, головний редактор XDA Developers поділився тим, що йому стало відомо.

Цінною інформацією з ним поділився якийсь інформатор, який добре знайомий з новинками, і, природно, захотів зберегти анонімність. У центрі уваги Pixel 6 Pro. Джерело підтвердило те, що було відомо і без нього – базуватися смартфон буде на фірмовому чипі Tensor. Але при цьому він заявив, що чип отримає схему ядер «2 + 2 + 4». Один кластер відведено під парочку ядер з піковою частотою 2,8 ГГц, другий блок – дует ядер з тактовою частотою 2,25 ГГц і третій – енергоефективні 4 ядра з частотою 1,8 ГГц.

Графічна підсистема буде представлена ​​Mali-G78 з частотою 848 МГц і обіцяють 5G-модем Samsung Exynos 5123 5G. Смартфону Google Pixel 6 Pro приписують до 12 Гб оперативної пам’яті LPDDR5, модифікацію з 128 Гб постійної пам’яті і дисплей з роздільною здатністю 3120х1440 точок. Цікаво, що частота оновлення складе 120 Гц, і тримати її екран буде і при 2К.

Ємність акумулятора Pixel 6 Pro повинна скласти 5000 мАч і керувати роботою пристрою буде Android 12. Google піде по стопах Apple і запропонує 5-річну підтримку програмного забезпечення, що автоматично робить новинку явищем в світі Android.

Фронтальна камера отримає 12 Мп і в її основі лежить датчик Sony IMX363. Смартфони Pixel це смартфони про камери. Pixel 6 Pro підхопить цю естафету і запропонує потрійну тильну камеру, де в якості головного запропонують 50 Мп датчик Samsung GN1. У тандемі з ним буде працювати ультраширік Sony IMX363 на 12 Мп, а ще буде телеоб’єктив на 48 Мп Sony IMX586.

До числа інших фішок Pixel 6 Pro зараховують оптичний дисплейний сканер відбитків пальців, підтримку Wi-Fi 6E і підсилювач Cirrus Logic CS35L41.





ІНШІ НОВИНИ