Huawei Nova 9 і Huawei Nova 9 Pro: названі ключові характеристики

США ввів санкції і Huawei зараз дуже важко на ринку смартфонів. Вона балансує в цій ситуації і навіть намагається випускати новинки. 23 вересня відбудеться презентація Huawei Nova 9, де компанія запропонує чип від Qualcomm, але він позбудеться важливої ​​риси – підтримки мереж 5G.

Інсайдери повідомляють, що Huawei Nova 9 запропонує OLED-дисплей з FullHD + і діагоналлю 6,57 дюйма, акумуляторну батарею ємністю 4300 мАг зі швидкою 66-ватною провідною зарядкою і фронтальну камеру на 32-мегапікселя.

В якості апаратної основи Huawei Nova 9 виступатиме платформа Snapdragon 778G і на тильній стороні встановлять систему з чотирьох датчиків зображення, де головне на 50-мегапікселів і асистувати йому будуть модулі на 8 Мп + 2 Мп + 2 Мп.

Крім базової версії представлять і Huawei Nova 9 Pro, який також запропонує OLED-дисплей з FullHD + але його діагональ збільшиться до 6,72 дюйма. Процесор, і камери будуть аналогічні тим, які пропонує Huawei Nova 9, а ось ємність батарейки зменшать до 4000 мАг, але компенсують це швидкою 100-ватною зарядкою. Обидві новинки отримають передбачену HarmonyOS 2.1.





ІНШІ НОВИНИ