Samsung готує перший смартфон Galaxy A з камерою на 108 Мп

Випущений в листопаді 2019 року Xiaomi Mi Note 10 став першим в світі смартфоном, обладнаним 108-мегапіксельною основною камерою. З тих пір на ринку з’явилося безліч моделей з такими ж камерами. Використовує 108-мегапіксельні датчики в своїх смартфонах і південнокорейська компанія Samsung, правда, виключно в топових моделях з флагманських серій Galaxy Note і Galaxy S. Однак, незабаром все зміниться, адже Samsung готує до виходу свій перший смартфон середнього класу з 108-мегапіксельною камерою. Він стане частиною популярної лінійки Samsung Galaxy A. Принаймні, так стверджують джерела, знайомі з планами Samsung.

За даними джерел, новий Samsung Galaxy A73, який побачить світ найближчим часом, похвалиться 108-мегапіксельною основною камерою. Це буде перший раз, коли Samsung встановить датчик з таким розширенням в пристрій середнього класу. З такою камерою Samsung Galaxy A73 зможе конкурувати нарівні зі смартфонами-середнячками від Xiaomi.

Інсайдери не уточнили, який саме датчик буде встановлений в якості основної камери у Samsung Galaxy A73. Але, велика ймовірність, що це буде 1 / 1,52-дюймовий ISOCELL HM2 виробництва Samsung, який використовується в Redmi Note 10 Pro. Залишається тільки сподіватися, що Samsung продовжити цю тенденцію і буде встановлювати круті камери в своїх смартфони середнього класу.

До речі, раніше вже ходили чутки, що компанія хоче поліпшити камери в смартфонах серії Galaxy A. Нібито вже в наступному році все нові моделі Galaxy A будуть обладнані камерами з системою оптичної стабілізації зображення.
Samsung





ІНШІ НОВИНИ