В мережі з’явилися зображення Samsung Galaxy S22 і Galaxy S22 +

Мережеві інформатори готують нас до того, що анонс серії Galaxy S22 відбудеться в кінці нинішнього року. На користь того, що реліз наближається, свідчать часті чутки про новинки. Так, вчора авторитетний інсайдер @OnLeaks дозволив нам поглянути на Galaxy S22 Ultra. Сьогодні він же представив на суд користувачів рендери Galaxy S22 і Galaxy S22 +.

Судячи із зображень, у новинок багато спільного з попередниками. Компанія не стала відправлятися на пошуки нового дизайну, а взяла за основу торішній. Все той же дисплей з круглим отвором під фронталку і блок прямокутної камери на тильній стороні. Хіба що рамки по периметру екрану стали тоншими.

А в Galaxy S22 ще й зробили ставку на компактність. Його габарити складуть 146х70,5х7,6 мм проти 151,7х71,2х7,9 мм у попередника. І це за умови, що діагональ дисплея залишиться колишньою.

Варто звернути увагу, що @OnLeaks повідомив, що до нього в руки потрапили зображення одного з смартфонів Galaxy S22 Pro, а не Plus-версії. Чи відбудеться точно зміна неймінгу, він стверджувати не береться. На даному етапі прийнято рішення іменувати новинку як Galaxy S22 +. Габарити корпусу складуть 157,4х75,8х7,6 мм і в цьому випадку смартфон буде трохи компактніший за свого попередника.





ІНШІ НОВИНИ