Блогер провів дроп-тест iPhone 13 Pro Max

Американський блогер Філіп Корой поділився на своєму YouTube-каналі EverythingApplePro роликом з першим дроп-тестом iPhone 13 Pro Max і iPhone 13 Pro. Якщо ви не хочете перевіряти ударостійкість нових смартфонів Apple на особистому досвіді, то можете подивитися це відео.

Блогер кидав обидва флагмана на бетонну підлогу з різної висоти. Після перших кількох падінь на пристроях не було навіть подряпин, однак, при ударі iPhone 13 Pro об підлогу з висоти людського зросту тріснуло скло Ceramic Shield, що прикриває дисплей. Проте обидва гаджета продовжували працювати.

В останньому раунді тестів Корой кидав iPhone з 3-метрової висоти. При першому падінні в моделі iPhone 13 Pro вся задня панель вкрилася павутиною, в той час як iPhone 13 Pro Max залишався цілим, але з невеликими подряпинами на гранях з нержавіючої сталі. Наступні тести 6,7-дюймової моделі привели до появи тріщини в екрані (дисплей продовжував працювати) і павутині на задній панелі.

Ролик блогера показав, що навіть збільшення ваги нових iPhone в порівнянні з торішніми моделями не відбилося на їх міцності.





ІНШІ НОВИНИ