DisplayMate: iPhone 13 Pro Max оснащений найкращим в світі дисплеєм для смартфонів

Експерти DisplayMate опублікували докладний аналіз дисплея iPhone 13 Pro Max, і присудили йому звання «Кращого дисплея для смартфонів». Флагман Apple 2021 року одержав найвищу оцінку продуктивності дисплея A + і побив рекорди в 12 категоріях тестів.

Як відомо, моделі iPhone 13 Pro і 13 Pro Max оснащені новими дисплеями Super Retina XDR з технологією ProMotion, яка забезпечує змінну частоту оновлення від 10 Гц до 120 Гц. Ця технологія дозволяє дисплею оновлюватися від енергозберігаючих 10 раз в секунду до гладких 120 разів в секунду в залежності від типу контенту, відображуваного на екрані.

Згідно детального аналізу DisplayMate, одним з рекордів, встановлених iPhone 13 Pro Max, була найвища повноекранна яскравість для смартфонів з OLED-дисплеями. Apple заявляє, що максимальна яскравість iPhone 13 Pro Max становить 1000 ніт для типового контенту і 1200 ніт для HDR-контенту. Для порівняння, торішній iPhone 12 Pro Max має максимальну яскравість 800 ніт для стандартного контенту і 1000 ніт для HDR-контенту.

Серед інших рекордів, встановлених iPhone 13 Pro Max, експерти відзначили високу абсолютну точність передачі кольору, найвищий коефіцієнт контрастності і найнижчу відбивну здатність екрану.





ІНШІ НОВИНИ