Інформатор оновив рендери Samsung Galaxy S22 Ultra

Не секрет, що Samsung готується представити серію Galaxy S22. Одні обіцяють ранній дебют новинок – в кінці нинішнього року. Інші стверджують, що компанія буде дотримуватись звичного часу анонсу – перший квартал наступного року. Минулого тижня відомий інформатор @OnLeaks злив в мережу рендери усієї трійці сімейства Galaxy S22.

Найбільші суперечки викликав дизайн Galaxy S22 Ultra і все через оформлення модуля основної камери в формі букви Р. Минуло пару днів, і інформатор вирішив внести корективи в рендери, а зміни торкнулися саме виконання тильного модуля. Зробив він це після того, як йому на неточності вказав інший мережевий інформатор Ice Universe.

Тепер всі модулі не об’єднані в один модуль. Камери на тильній стороні отримали два блоки, де один вміщує три датчика зображення, а другий – четвертий сенсор, світлодіодний спалах і лазерний автофокус. Наскільки таке виконання основної камери бачиться візуально приємним, кожен може вирішувати сам.

Нагадаємо, що це лише витоки, які в підсумку можуть не мати нічого спільного з тим, як насправді буде виглядати Galaxy S22 Ultra. Можливо, різночитання в дизайні пояснюються тим, що у компанії було декілька прототипів пристроїв з різним виконанням блоку тильної камери. На якому саме варіанті в результаті зупинилися, ще потрібно дізнатися.





ІНШІ НОВИНИ