У серії Samsung Galaxy S22 фаворитом буде базова модель

Коли спостерагається дефіцит компонентів і виробникам доводиться більш раціонально використовувати те, що є. Саме цей фактор може привести до відмови від Samsung Galaxy S21 FE, коли компанії доводиться вибирати пріоритетні пристрої, яким дістанеться чипсет Snapdragon 888. Подейкують, що нестача компонентів буде відчуватися і на початку наступного року, тому Samsung потрібно виважено підійти до обсягу виробництва пристроїв серії Galaxy S22.

За даними видання The Elec, в новому поколінні флагманів пріоритет буде наданий Galaxy S22. Це буде найкомпактніший і доступний апарат нової серії, з яким пов’язують основні надії на високі продажі. З чуток, 50-60% виробничих потужностей компанії будуть задіяні під випуск цієї моделі. Що стосується Galaxy S22 +, на нього припадає 20-30% і на Galaxy S22 Ultra – 20%.

Якщо порівняти з серією Galaxy S21, то тут також робили ставку на базову модель серії, але обсяг виробництва склав 40%. Тоді як по 30% припало на Galaxy S21 + і Galaxy S21 Ultra. На жаль для компанії, Ultra-версія не зайшла і ледь вдалося продати половину з вироблених пристроїв.

Всього Samsung планує виготовити 20 млн пристроїв серії Galaxy S22, що вельми скромно для топової лінійки. В умовах браку компонентів і пандемії, доводиться більш обдумано підходити до виробництва смартфонів.





ІНШІ НОВИНИ