OnePlus Buds Z2: характеристики і зображення

У минулому році відбулася прем’єра навушників OnePlus Budz Z, які запропонували якісний звук і швидку зарядку. Зараз компанія готує до анонсу наступника, і інсайдери злили в мережу зображення OnePlus Buds Z2, а також розповіли про їхні характеристики.

У плані дизайну новинка буде схожа на OnePlus Buds Z та запропонує вакуумну конструкцію, кейс овальної форми і два забарвлення: біле і чорне. Зовнішній вигляд без відкриттів, усі головні зміни ховаються всередині. OnePlus Buds Z2 запропонує підтримку Bluetooth 5.2 з радіусом дії до 2 метрів, AAC і SBC, а також систему активного шумозаглушення, роботу якої забезпечать три мікрофони.

Самі навушники отримали захист від бризок і поту за стандартом IP55, а кейс захищений по класу IPX4. Усередині зарядного чохла ховається акумулятор ємністю 520 мАг і на його повну зарядку через порт USB Type-C піде 90 хвилин. При бажанні можна зарядити кейс і безпровідною зарядкою. Усередині кожного навушника OnePlus Buds Z2 ховається батарейка на 40 мАг, ресурсу якої вистачить на 5 годин відтворення музики при увімкненому шумозаглушенні. Відключивши його, можна отримати до 7 годин автономності.

Зарядний футляр дозволить отримати в результаті 27 годин роботи при активному шумозаглушенні і до 38 годин при його відключенні. Для порівняння автономність OnePlus Buds Z становила 20 годин. Очікується, що представити OnePlus Buds Z2 повинні в цьому місяці і їх цінник повинен бути в районі $ 100. Їх потенційний конкурент -Nothing Ear (1).





ІНШІ НОВИНИ