Стало відомо, як зміниться камера в OnePlus 10 Pro

Камери з п’ятикратним оптичним зумом у смартфонах Huawei, Samsung, Vivo і інших Android-пристроях давно не викликають подиву. У цій області OnePlus відстала від своїх конкурентів, оптичний зум обмежений 3,3х в OnePlus 9 Pro. Але в кінці тунелю з’явилося світло, компанія має намір серйозно вдосконалити цей параметр.

Прийшло повідомлення, що в наступному році компанія випустить OnePlus 10 і OnePlus 10 Pro. Очікується, що «прошка» може отримати перископний модуль з підтримкою 5-кратного оптичного зуму. Крім того, компанія продовжить співпрацю з фотобрендом Hasselblad і буде цікаво подивитися, яких висот досягнуто компанії в справі вдосконалення камер флагманів OnePlus.

Нагадаємо, що в цьому році компанія відмовилася випускати OnePlus 9T. А ось «десятки» ніхто не відміняв і їх прем’єра може відбутися в першому кварталі наступного року. Можна гадати, що обидві моделі отримають AMOLED-екрани з частотою оновлення 120, чипсет Snapdragon 898, мінімум 8 Гб оперативної пам’яті і 128 Гб постійної, акумулятор ємністю не менше 4000 мАг, потужність швидкої зарядки може зрости до 120 Гц і працювати новинки повинні на новій уніфікованой операційній системі, створеній силами розробників Oppo і OnePlus.





ІНШІ НОВИНИ