Бюджетний Moto G31 отримає 50-мегапіксельну камеру

Бренд Motorola, який зараз належить китайському ТехноГіганту Lenovo, готує до виходу новий недорогий смартфон під назвою Moto G31. Апарат вже пройшов необхідну для виходу на ринок сертифікацію, завдяки чому нам стали відомі деякі особливості новинки, в тому числі роздільна здатність камер і ємність акумуляторної батареї.

Moto G31 засвітився на фотографіях, зроблених сертифікуючим органом. Судячи по знімках, на його задній панелі буде встановлена потрійна основна камера з головним датчиком на 50 мегапікселів. Розширення двох інших модулів поки невідоме. Поруч з камерами на задній панелі можна помітити і логотип Motorola, який може бути об’єднаний зі сканером відбитків пальців для швидкого і безпечного розблокування смартфона.

Також на фото потрапила і акумуляторна батарея, яка буде встановлена ​​в новому смартфоні Motorola. Це літій-полімерний елемент живлення ємністю 5000 мАг. Заряджатися батарея буде через порт USB Type-C зі швидкістю до 10 Вт. Відповідний зарядний пристрій потужністю 10 Вт увійде в комплект поставки Moto G31. З бездротових комунікацій наступний смартфон Motorola буде підтримувати 4G, Wi-Fi 5 і Bluetooth. Розраховувати на підтримку 5G не варто.

За даними інсайдерів, Moto G31 надійде в продаж за ціною близько 210 доларів. Він буде дешевший за Moto G Pure, який коштує від 300 до 350 доларів і пропонує 6,5-дюймовий OLED-дисплей з роздільною здатністю HD +, 48-мегапіксельну основну камеру і акумуляторну батарею на 4000 мАг з 10-ватною зарядкою.

Moto G31 буде доступний в двох кольорах: сріблястому і чорному. Точна дата його офіційного анонсу поки невідома. Але, швидше за все, прем’єра нового апарату вже не за горами.





ІНШІ НОВИНИ