OnePlus 9RT з’явився на рендерах

Можна не сумніватися, що нас чекає осіння прем’єра від OnePlus. Нам покажуть OnePlus 9RT але сама компанія не спішить зазивати ту модель, яку вона має намір представити. Зусиллями інсайдерів у нас немає сумнівів, анонс якого смартфона нас чекає. А ще ми отримали зображення OnePlus 9R T. Злив їх в мережу авторитетний інформатор @evleaks.

Зовні новинка мало чим відрізняється від OnePlus 9. Компанія вирішила не відходити від єдиної стилістики оформлення пристроїв, що входять в серію «дев’яток». Основна камера пропонує три об’єктиви і два спалахи. Технічних подробиць про камери джерело не наводить але напис на блоці камер ясно дає зрозуміти, що все буде будуватися навколо датчика на 50 Мп. І ми вже знаємо з чуток, що це сенсор Sony IMX766.

Головна інтрига, який чип встановлять в OnePlus 9RT. Це може бути Snapdragon 870, який перекочує сюди від попередника. Але компанія може замінити його на Snapdragon 888. В активі смартфона має бути до 12 Гб оперативної пам’яті і до 256 Гб постійної, акумулятор на 4500 мАг зі швидкою 65-ватною зарядкою, а також 120-герцовий AMOLED-дисплей діагоналлю 6,55 дюйма.





ІНШІ НОВИНИ