Засновник OnePlus готує незвичайний смарт-годинник

Хлопець на ім’я Карл Пей разом з Пітом Лау в 2013 році заснували OnePlus. Незважаючи на те, що компанія досягла відчутного успіху на ринку і вже створила культ виробника гіковських і кращих китайських флагманів, у вересні минулого року Карл Пей покинув OnePlus. Прямо говорити про те, що стало причиною такого вчинку, ніхто не став. Але подейкують, що він був проти стратегії щодо зближення Oppo і OnePlus.

Після цього Пей створив свою компанію з вельми неоднозначною назвою Nothing. У цьому році вона відзначилася виходом іміджевих навушників Nothing Ear (1), а тепер в її планах випуск смарт-годинників. Яким вони будуть можна побачити на рендерах, які виклали в мережу.

І тут творці зробили ставку на дизайн. Прозорість стане фішкою смарт-годинника. Корпус квадратної форми, майже безрамковий дисплей і дві фізичних клавіші управління на правій грані. Причому одна кнопка кругла, а інша прямокутна. У плані технічного оснащення новинки, немає ніяких подробиць. А ось в якості програмної платформи виступить WearOS.





ІНШІ НОВИНИ