Samsung Galaxy S22 Ultra запропонує топовий дисплей і камеру

Не секрет, що Samsung готує до виходу флагманську серію Galaxy S22, яка повинна дебютувати в першому кварталі наступного року. Лінійка налічуватиме три новинки, де найкращою стане Galaxy S22 Ultra. Інсайдери дали свій прогноз, які характеристики отримає Ultra-версія.

Повідомляється, що Galaxy S22 Ultra удостоїться 6,8-дюймового AMOLED-дисплея з розширенням 2К. Пікова яскравість матриці повинна становила 1800 ніт і це стане рекордом в індустрії. Для порівняння максимальна яскравість дисплея Galaxy S21 Ultra складає 1500 ніт, а у iPhone 13 Pro Max – 1200 ніт.

Ємність акумулятора повинна бути 5000 мАг і обіцяють швидку зарядку потужністю 45 Вт. На відміну від китайських компаній, Samsung вважає за краще не нарощувати потужність швидкої зарядки. Чекати зарядного адаптера в комплекті не варто, компанія продовжує гнути політику урізаного комплекту поставки для своїх флагманських пристроїв.

Апгрейд чекає і основну камеру Galaxy S22 Ultra, яка в якості головного отримає сенсор на 108-мегапікселів, але в цей раз це буде модуль нового покоління, який запропонує більш широку апертуру і трохи яскравіший об’єктив. Вдосконалять і систему стабілізації зображення, яка повинна запропонувати зменшення ефекту тремтіння на 48% в порівнянні з попередником.

В якості апаратної платформи варто розраховувати на Snapdragon 898 і Exynos 2200. Є чутки, що один з найбільших стільникових американських операторів вже виявив бажання, щоб в його магазинах продавалася версія Galaxy S22 з чипом Exynos 2200.





ІНШІ НОВИНИ