Анонс Amazfit GTR 3 Pro, GTR 3 і GTS 3 з Zepp OS

Вчора відбулася прем’єра трьох нових смарт-годинників Amazfit і анонс нової версії операційної системи Zepp OS. Всі моделі розумних годинників запропонували анімаційні циферблати, більше 150 спортивних режимів, датчик вимірювання рівня кисню в крові і можливість моніторити частоту серцевих скорочень навіть під час плавання. На те, щоб визначити SpO2 йде всього 15 секунд. Не забули і систему моніторингу сну, що відстежує частоту дихання.

Найкомпактнішими серед трійці дебютантів стали смарт-годинник Amazfit GTR 3, отримав 1,39-дюймовий AMOLED-дисплей з розширенням 454х454 пікселів. Усередині круглого корпусу ховається акумулятор ємністю 450 мАг, ресурсу якого повинно вистачити на роботу протягом 35 днів в режимі очікування, 21 день – в стандартному режимі і до 10 днів при активній роботі з ними.

Amazfit GTR 3 отримали підтримку Bluetooth 5.1, GPS, ГЛОНАСС, магнітної зарядки, є вбудований мікрофон для спілкування без звернення до смартфону і захист від води 5АТМ. У парі з цією моделлю також вийшли смарт-годинники Amazfit GTR 3 Pro, які багато в чому схожі з базовою версією але отримали збільшений 1,45-дюймовий AMOLED-дисплей з розширенням 480х480 точок, динамік і підтримку Bluetooth 5.0. Ємність батареї також склала 450 мАг але через встановлення більш ненажерливого екрану автономність роботи зменшилася: до 12 годин в стандартному режимі, до 30 днів в режимі очікування і до 6 днів – активний режим.

Представили і смарт-годинник Amazfit GTS 3, яки від двох інших дебютантів відрізняється, перш за все формою корпусу – тут він прямокутний. Гаджет пропонує 1,75-дюймовий AMOLED-дисплей з розширенням 450х390 пікселів, батарейку ємністю 250 мАг з автономністю до 20 днів в режимі очікування і Bluetooth 5.1. Є захист 5 АТМ, GPS і повний набір датчиків для відстеження стану здоров’я і фізичної активності.

Якщо говорити про операційну систему Zepp, компанія підкреслює, що вона володіє інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом, створеним спеціально для пристроїв, що носяться. Прошивка має невеликий розмір, пропонує покращений захист персональних даних і відрізняється енергоефективністю. Годинники на Zepp OS сумісні зі смартфонами на базі iOS і Android, і, відповідно, підтримують Apple Health і Google Fit для синхронізації даних про стан здоров’я користувача.

За Amazfit GTR 3 запросили $ 180, а Pro-версія оцінена в $ 230. Купівля Amazfit GTS 3 обійдеться в $ 180.





ІНШІ НОВИНИ