Realme GT Neo 2T показали на фото

Вже через тиждень відбудеться презентація Realme GT Neo 2T, який буде відрізнятися від другого покоління GT Neo переходом на кастомізовану версію чипа Dimensity 1200. Першими про швидку появу цієї моделі повідомили інсайдери, а вже потім і сама компанія підтвердила її вихід. Сьогодні вона показала новинку в повний зріст.

Подив або захоплення від побаченого дизайну ви навряд чи відчуєте. Новинка повторює риси Realme GT Neo і саме його оновленою версією і варто її вважати. На постері виробник акцентує увагу на стильному білосніжному забарвленню “Glazed White”, яке створене із застосуванням скляного нанопокриття із семи шарів.

З інформації на сайті TENAA відомо, що realme GT Neo 2T запропонує платформу Dimensity 1200AI, акумуляторну батарею ємністю 4500 мАг зі швидкою 65-ватною зарядкою і дисплей діагоналлю 6,43 дюйма з розширенням FullHD + з частотою оновлення 120 Гц. Оснастили апарат фронтальною камерою на 16-мегапікселів і трьома датчиками на тильній стороні 64 Мп + 8 Мп + 2 Мп. Запропонує Realme GT Neo 2T екранний дактилоскопічний датчик, операційну систему Android 11 з оболонкою Realme UI 2.0 і 3,5 мм роз’єм для навушників.





ІНШІ НОВИНИ