Анонс Vivo Y20T: недорогий смартфон на Qualcomm Snapdragon 662

Китайська компанія Vivo без зайвого шуму анонсувала нового представника своєї серії смартфонів Vivo Y. Новинка, що отримала назву Vivo Y20T, дебютувала в Індії і багато в чому схожа на випущений раніше Vivo Y20.

На відміну від попередника Vivo Y20, який базувався на чипі Qualcomm Snapdragon 460, новий смартфон оснащений процесором Qualcomm Snapdragon 662, компанію якому складають 6 Гбайт оперативної пам’яті. Для зберігання даних виділено вбудований накопичувач на 64 Гбайт з можливістю розширення за допомогою карти пам’яті формату microSD.

На лицьовій панелі у Vivo Y20T встановлений 6,51-дюймовий IPS LCD-дисплей з роздільною здатністю 1600 на 720 пікселів (HD +) і U-подібним вирізом під фронтальну камеру, яка має 8 мегапікселів. На зворотному боці знаходиться потрійна основна камера з головним датчиком на 13 мегапікселів у поєднанні з двома 2-мегапіксельними модулями, один з яких виконує роль макрокамери, а інший – датчика глибини для портретної зйомки. Керує всім мобільна операційна система Android 11 з встановленою поверх фірмовою оболонкою Funtouch OS 11.1. А живиться смартфон від акумуляторної батареї ємністю 5000 мАг з функцією швидкої зарядки потужністю 18 Вт через порт USB Type-C. У числі інших особливостей новинки – окремий 3,5-міліметровий аудіороз’єм для підключення навушників, ігровий режим і сканер відбитків пальців, вбудований в кнопку живлення збоку.

Першою країною, де стартує продаж Vivo Y20T, стала Індія. Там він вже доступний для замовлення в місцевих інтернет-магазинах, таких як Flipkart. Ціна питання – 15 490 рупій за версію з 6 Гбайт оперативної і 64 Гбайт вбудованої пам’яті.





ІНШІ НОВИНИ