Ключові деталі про Vivo X80: із заявкою на потужний фотофлагман

Минулого місяця відбулася прем’єра серії Vivo X70, яка вважається флагманською в модельному ряду компанії. Тут вважали за краще не тільки сконцентруватися на потужній начинці, а й запропонували топові камери з оптикою Zeiss. Продажі Vivo X70 тільки стартували, але компанія вже приступила до робіт над наступником – Vivo X80.

Інсайдери готові першими розповісти про те, якою буде новинка. За їхніми даними, Vivo X80 запропонує 120-герцовий дисплей з FullHD + і в якості апаратної платформи запропонують новітній 4-нанометровий чип Dimensity 2000. В основній камері солістом повинен бути датчик на 50-мегапікселів розміром 1/1,3″ і запропонують підтримку 5-осьової стабілізації. Асистувати йому повинен телеоб’єктив на 12 Мп з 2-кратним зумом.

Разом з Vivo X80 повинен дебютувати Vivo X80 Pro, який повинен бути максимально заряджений технологіями. Йому пророкують фронтальну камеру під поверхнею дисплея. Тут і чипсет можуть запропонувати потужніший, але чи буде це рішення від Qualcomm, MediaTek або Samsung, інформації немає. З великою часткою ймовірності варто чекати всередині новинок фірмовий чип обробки зображень для підвищення якості фото.





ІНШІ НОВИНИ